Ceferin gratulerade Sejdini ta sig an kvalet ta sig an EM

UEFA-president Alexander Ceferin ungefär ett samla via presidenten se framåt för att fotbollsförbundet inom Makedonien (FFM), Muammed Sejdini gratulerade ta sig an den historiska framgången även placeringen ungefär EM inom kalenderår, men dessutom ta sig an engagemanget se framåt för att händelsen resten av fotbollsfolks.

Mötet nämnde infrastrukturprojekt, liksom initiativ se framåt för att förbättring resten av ungdomsfotboll.
“Jag överlycklig genom de stora steg för att FFM även har tagit genom ledning resten av Herr Sejdini de som mest uppdaterade åren. “Landet börjar till vinst från dessa plan – med ursprung i hemmahörande i kvalificeringen resten av U-21-landslaget ta sig an Europamästerskapet 2017 inom Polen, ta sig an den historiska framgången se framåt för att seniorlaget även UEFA-EM-kvalet”, säger Ceferin, för att påminde dessutom i fråga om den framgångsrika UEFA Fantastiskt Cup. 2017, varje gång Real Madrid även Manchester United spelade inom Skopje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 3 =