DS Automobiles introducerar den kompakta DS 4

Ett resten av varumärkena genom loppet av “paraplyet” titta på Stellantis, DS Automobiles, presenterade den kompakta hatchbacken DS 4.

DS Automobiles skapades 2009 för att ett Citroen lyxundermärke, utvecklades av den anledningen som samt 2015 vände att iaktta ett individuellt varumärke. Inom erbjudandet ingår dessa dagar DS Crossback samt DS 7 Crossback SUV kollektivt i form av det finns en DS 9 premium av den anledningen som högst nämner, samt för tillfället är råda över erbjudandet vuxit i form av introduktionen resten av DS 4 kompakt hatchback för att fyller att iaktta hål för att skapades efter tidigare generation 2018 när som helst den “pensionerad” samt verkar större DS 5.
Liksom de som flesta olika merchandise med ursprung i hemmahörande i PSA-gruppen för att råda över dykt nämner de som mest uppdaterade åren, är den nya kompakta hatchbacken baserad på EMP2-plattformen för att den segment i form av den mest uppdaterade Citroen C4.
Bilen försöker extra subtil ut än sin föregångare samt råda över den djärvare ljussignaturen för att förväntas resten av det finns en PSA-modell. Att markera finns nya matris-LED-strålkastare i form av det finns en uppsättning till solljus för, samt kretsen gör ett fullständigt 98 dioder. De som “gömde” {bås} för att hade varit belägna närbelägen C-pelaren på den gamla modellen finns för att inte lång sikt utan ut en råda över ersatts resten av det finns en en stilig uppsättning pop-up-bås placerade genom vilket {du förväntar dig} dem.
Halvkombi är lång sikt samt det bredare än sin föregångare, den är 4,4 meter långvarig, 1,83 meter omfattande samt 1,47 meter överdriven. Shoppare är redo att förvärva antal storlekar på fälgar, samt den viktigaste är det finns en 20-tums uppsättning för att råda över aerodynamiska skär för att liknar DS Aero Sportaktiviteter Lounge-konceptet.
I termer av enheten finns att iaktta ett antal av andra. Sortimentet består av 130, 180 samt 225 hk PureTech-bensinmotorer utöver det finns en 130 hk BlueHDI-dieselmotor. Alla de är ihopkopplade i form av det finns en åtta-växlad automatisk växellåda. Plug-in hybridmodellen drivs resten av det finns en fyrcylindrig motor för att utvecklar 180 hk samt det finns en elmotor för att levererar 110 hk, samt den totala effekten är 225 hk. Genom användning av bara elektrisk drivning är räckvidden drygt 50 km.
DS råda över utvecklat det finns en ny modell inom tre variationer, så till rakt mdoel har lyckligtvis fått det finns en DS 4 Crossback för att liknar det finns en SUV, utöver det finns en sportig DS 4 Performance Line-modell. Interiören finns inom ganska mycket konfigurationer vi litar på att på en version. Utrustningen är rika samt rymmer det hela med ursprung i hemmahörande i Focal-ljudsystem med ursprung i hemmahörande i 690W ännu en det finns en integrerad luftrenare. Att markera finns dessutom en massiv 21-tums HUD-skärm samt att iaktta autonoma körningssystemet scen 2 tas genom med ursprung i hemmahörande i olika mode-.
Försäljningen resten av DS 4 inom Europa börjar till genom loppet av fjärde kvartalet inom kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =