Varför ska du kan aldrig för att använda sig av icke-äkta adaptrar i din iPhone

Att markera höga priset på verklig laddare se framåt för att Apple-enheter uppmanar kontinuerligt att komma ihåg det finns en av andra ersättningsladdare.

På grund av detta vi bestämt med avsikt att kolla in den ursprungliga 20w-adaptern men även jämföra den omedelbart via den icke-original för att dök nämner på vår marknad. Både den ursprungliga laddaren men även den icke-originalen analyserades för att packade nämner med avsikt att förvärva realistiska slutresultat.
Ännu en är benägna att börja dela via hade varit den primära men även gigantiska skillnaden inom priset. Vi betalade bara 25 km (cirka 12 euro) se framåt för att laddaren som inte är det unika men även det unika kostar 89 km (cirka 45 euro).
Omkring första anblicken är att anse besvärligt är benägna att låt oss skillnaden inom produktkvalitet, såväl originaladaptern för att den icke-original råda över det praktiskt taget samma identiska förpackning, tillsammans med är benägna att den icke-originella öppningsetiketten sänks något minska, samtidigt som Apples unika 20 w adapter ägnar stor uppmärksamhet åt åtminstone låda. samma identiska tillräckligt med utrymme. Det finns en en annan sak för att vi märkte hade varit skyddsfolierna. Apple packar sina adaptrar via två skydda folier, samtidigt som de som icke-originella råda över bara det finns en men även mycket mindre standarden.
Det följande sak vi gjorde hade varit är benägna att mäta lasten på varje adaptrarna. Det unika väger bara för att 55 gram samtidigt som att anse icke-originalet väger 58 gram utan ut en lådan. På själva adaptern märks det finns en tydlig distinktion inom texten på kontakten. Den icke-äkta adaptern råda över en alltför stor mängd simpel text u al co ntent men även för att inte adapterns .
{Det är dags att} kolla in laddningen
Vi testade adaptrarna till minst en 12 Professionell Max-enhet via ett 0% batteri.
För att du kan redan jag vet att meddelade Apple ungefär evenemanget är benägna att iPhone 12 Professionell bara för att övertagande det finns en halvtimme är benägna att ladda 50% resten av batteriet men även det finns en men även det finns en halv timme är benägna att ladda 100%. Så att anse hade varit inom att anse denna sort fallet via originaladaptern, för att laddade enheten 50% på bara för att halvtimme samtidigt som att anse icke-originalet tog 45 min.
Via Apples originaladapter tog att anse oss 90 min är benägna att ladda iPhone 12 Professionell Max sin helhelt men även 150 min eller två men även det finns en halv timme via det finns en icke-original.
Den nya laddaren värms nämner väsentligt extra ungefär maximal tryck än originalladdaren. Uppvärmningen resten av det unika ungefär maximal tryck hade varit 40 nivåer men även den icke-original nämner ta sig an 53,8 nivåer. Denna överhettning betyder är benägna att adaptern vandrar sönder förut, förbättrar strömförbrukningen men även är redo att sarga batteriets välbefinnande.
Genom loppet av samma identiska period en gång vi testade dessa adaptrar fick vi det finns en tänd iPhone-enhet se framåt för att service. Skälen ta sig an på detta är redo att tragiskt vara med det finns en icke-original laddare.
Apple rekommenderar att du helt enkelt bara tillämpar en tillägg för att de erhåller att certifierat. Ersättningsladdare se framåt för att iPhone förstör batteriet men även är redo att leda till ett par allvarligare typer o f mobiltelefonskador, ta sig an instans felfunktion eller antändning.
– Batteriets välbefinnande försämras en alltför stor mängd som rör sig fort,
– Enheten är redo att skadas,
– Kabeln är redo att jämnt skadas,
– Ladda enheten.
Så att försvara enhetens batteri föreslår vi att du helt enkelt tillämpar den ursprungliga iPhone-laddaren, för att laddar batteriet korrekt inom enlighet via testerna.
Med det finns en icke-äkta laddare {tappar} batteriet förmåga men även laddas för att inte via korrekt ström. Följaktligen förstörs dess .

Leave a Reply