Liverpool förbjuden ifrån för att komma tillbaka kommer in inom Tyskland se fram emot Champions League-spel


Liverpool förbjuden ifrån för att komma tillbaka kommer in inom Tyskland se fram emot Champions League-spel.

LIVERPOOL FC är förbjudet är benägna att tripp ytterligare Tyskland se fram emot första etappen resten av deras 16-åring inom RB Leipzigs Red Bull Område den 16 februari, p.g.a de som begränsa för att införts resten av att markera federala inrikesministeriet (BMI) med tanke på ta slut spridningen resten av koronaviruspandemin.

“Den federala polisen kunniga föreningen är benägna att den beskrivna konstellationen för att inte faller genom de som exceptionella omständigheterna inom Corona Protection Order,” rådde BMI Sports Av data Service (SID).

Tyskland stängde sina detta begränsar förra lördagen se fram emot flygpassagerare för att anländer ifrån områden under vilket nya varianter resten av coronavirus sprids, tillsammans med UK, såvida de som för att inte är tyska invånare eller utlänningar som kan vara bosatta inom Tyskland. Åtgärden gäller resultat i ytterligare ett minimum av 17 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 15 =