Romain Grosjean närma sig tenderar att göra det finns en spektakulär återgång ta sig an racing inom kalenderår


Romain Grosjean närma sig tenderar att göra det finns en spektakulär återgång ta sig an racing inom kalenderår.

ROMAIN GROSJEAN även har meddelat tenderar att han kommer återvända ta sig an racing inom IndyCar-serien, se fram emot Dale Coyne Racing, inom kalenderår bara för att två månader efter du kommer att behöva överlevt det finns en skräckkrasch inom Bahrain för att mannen fruktade jag skulle inte livlösa honom.

”Jag frågade mig hela vintern i fråga om jag vill ge upp tävla att tillägga uttalas som rör sig fort ta sig an min fru:” Jag ledsen, det är det nog för att inte vad det skulle vara bäst att höra, däremot jag behöver tävla gång ”, säger Grosjean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =