PlayStation Now denna sort är de som nya PS4-spelen för att läggs ännu en inom katalogen

PlayStation Now uppdaterar sin lista se framåt för att Februari 2021, för att normalt den primära tisdagen inom månaden, den denna sort gången via en komplett massa nya utan kostnad njuter se framåt för att prenumeranter ännu en Sonys nedladdnings- även streamingtjänst.
De som aktuella spelen måste redan vara tillgängliga, eller inom vilket instanser för att i ändå, närma sig de som tenderar att det har varit det inom dagsläget inom katalogen, nedladdningsbara resten av alla de för att även har prenumererat på tjänsten inom Europa även väntar dessutom på officiell kommunikation ifrån Sony.
Så att markera denna sort är de som nya PlayStation Now-spelen se framåt för att februari 2021:
Detroit: Förändras till människa är Quantic Dreams filmäventyr även sci-fi-miljö, för att kännetecknas resten av den typiska stilen se framåt för att David Cages arbetskraft med avseende på interaktionssystem även val av i hela, beskrivningen.
Call of Duty: Black Ops III behöver bara lite introduktion: det är det ett resten av de som förmodligen den mest erkända kapitlen inom den berömda first individ shooter-serien resten av Activision, utvecklad resten av Treyarch även kännetecknas resten av det finns en futuristisk atmosfär, via marknadsföringskampanj för att är redo att spelas inom samarbetsvilligt nyheter247 skriver i fråga om, utöver ännu en antal lägen dedikerade ännu en ett antal ivrig spelare, efter alla.
Darksiders Genesis är efteråt kapitlet inom THQ Nordic-serien för att även har antagit det finns en en annan konstruktion än att markera extraordinärt även förkroppsligar rörelse RPG hack and slash via det finns en isometrisk vy även uppnår intressanta slutresultat via denna nya tolkning.
Little Nightmares är skräck- / sagaäventyret ifrån Tarsier Studio, för att behåller på det som får det finns en följd resten av nyligen. Det är det ett njuter via en förtrollande även speciell atmosfären, för att absolut ut är redo att innehålla spelarna inom Maws bisarra värld.
Ta sig an sist, WWE 2K slagfält är ett formellt licensierat WWE-kampspel för att tolkar brottning gång inom karikatyr även tecknad ett läge. Att anse behöver inte övertygat alla de fast det är det det finns en rolig även rolig avvikelse ifrån brottning.
Vi påminner dig dessutom i fråga om tenderar att de som nya gratisspelen ifrån februari 2021 på PS Plus är också tillgängliga den här dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − 2 =