Newcastle fotbollsspelare Joelinton genom loppet av polisutredning efter Instagram Haircut Sätta upp


NEWCASTLE Fotbollsspelare Joelinton genom loppet av polisutredning efter Instagram Haircut Sätta upp under tiden som specifikt är han på lockdown
Northumbria-polisen även Newcastle kommunfullmäktige utreder varje Newcastle Uniteds fotbollsklubbs 24-åriga rekordteckning på 40 tiotusentals kilo, Joelinton, efter tenderar att mannen publicerade ett fotografi resten av sig på Instagram förra veckan ta sig an sina 110 000 anhängare även bekräftade honom förvärva sitt hår klippt till minst en frisersalong genom loppet av avstängningen.
Frisörer även frisörer är stängda genom loppet av de som kommande begränsningarna, även det finns en talesman vänta Northumbria-polisen uttalas: ”Vi är de akut medvetna i fråga om ett inlägg på sociala medier för att inkluderar det finns en 24-årig man även det finns en 35-årig man för att är redo att bryta gentemot Coronavirus. begränsa ”.

Tom Baxter, frisören, märkte Joelinton för att “det finns en lura” i ett försök att publicera image resten av dem två även rådde vänta BBC tenderar att mannen förväntade sig tenderar att polisen när som helst för att i ändå jag skulle inte knacka på dörren även uttalas tenderar att mannen jag skulle inte “nöja sig med att iaktta för att överlämnats ta sig an mig”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =