Att anse fanns ingen sådan vändpunkt inom NBA League – nederlag vänta Brooklyn inom Washington

Slingrig 12 sekunder markerade matchen mellan Washington Wizards och därav Brooklyn Nets. Wizards, gentemot att iaktta andraplacerade laget inom öst, spelade komma in sin fjärde seger på 16 matcher den denna sort säsongen. Washington mottagit 149: 146.

Och använder inte en James Harden hade Brooklyn det finns en ledning genom användning av 5 faktorer 12 sekunder ännu en toppen och därav lyckades för att inte vinna.
Inom den galna finishen gjorde Bradley Bill först det finns en trepekare, av den anledningen som stal Wizards bollen, av den anledningen som gjorde Russell Westbrook det finns en trepekare. Efter utslaget misslyckades Luvavu tenderar att göra mål som vänta Brooklyn, och därav Bill satte slutresultatet genom användning av två frikast.

Westbrook avveckla matchen genom användning av 41 faktorer, 10 returer och därav åtta assist, Bill gjorde 37 faktorer. Kevin Durant genom användning av 37 faktorer, Joe Harris genom användning av 30 och därav Kyrie Irving genom användning av 26 faktorer och därav åtta assist stod ut på omvänd aspekt.
Slutresultat:
Denver-Utah 128: 117
Minnesota-Cleveland 109: 104
Toronto-Orlando 115: 102
Indiana-Philadelphia 110: 119
New York-LA Clippers 115: 129

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =