Mourinhos rekord, Kane-skada, nederlag titta på de som “röda” men även gräl genom användning av Orie

Den portugisiska strategen Jose Mourinho satte två rekord genom användning av gårdagens nederlag i jämförelse med Liverpool (1-3) inom London, och det är det för att inte den den som dåliga det nyhet titta på honom efter denna match.

Se framåt för att den legendariska tränaren har varit att anse redan att anse 6:e nederlaget efter 23 hemmamatcher. Portugiserna råda över aldrig upplevt så en hel del hemmafel inom nationella ligor. Chelsea ledde honom ett fullständigt 5 säsonger omkring två händelser men även bli besegrad bara för att 5 mästerskapsmatcher hemma.

Såväl som är på detta Mourinhos 3:e nederlag inom rad inom matcherna i jämförelse med Liverpool inom Premier League, som är hans längsta förlorande rad i jämförelse med det finns en medlemskap inom sin yrke.

Inom halvtid i jämförelse med “de som röda” fick Tottenham två formulär. Serge Orie, livlig genom tenderar att Mourinho ersatte honom efter grälet genom användning av honom, lämnade demonstrativt omklädningsrummet men även på ett tag världen.

Men värre, efter första halvåret har varit Spartans tvungna för att stanna utan ut en en av de bästa spelaren, kapten Harry Kane (mannen råda över 19 mål som men även 14 assist inom 29 matcher den den här typen säsongen). Mannen förväntas vara ur njuter inom det finns en månad som ett resultat av det finns en gemensam skada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × one =