Tesla Model S, Witcher 3 för att är redo att spelas inom bilen grund av det finns en 10 TFLOPS-dator integrerad

Den nya Tesla Model S innefattar bland annat ett infotainmentsystem ifrån 10 TFLOPS vilket gör tenderar att kommer du att kunna leka genom användning av The Witcher 3: Wild Hunt eller olika nya generationens online-spel ifrån bekvämligheten inom din bilen. förmodligen för att inte en gång du fungerar.
under vilket Tillkännagivanden, erbjuds omedelbart resten av Elon Musk, som tydligen inte var nöjd med Minecraft och Pokémon GO, lovar tenderar att leverera bilunderhållning ännu en det finns en ny grad.
I själva verket finns att iaktta dessa dagar ändå massor av huvudpunkterna för att Tesla borde inte ha tillhandahållit den denna sort aldrig innan skådade tekniska svaret, ännu en instans jag vet att vi på inga villkor i fråga om The Witcher 3: Wild Hunt i verkligheten närma sig tenderar att publiceras inom det finns en modellkort som kan vara lämpligt genom användning av den nya modellen S.
Det är det inte heller känt i fråga om underhållningssystemet är av tillgängligt på varje nuvarande finns inne inom bilen, både de som mest viktiga 17-tums även den sekundära 8-tums, även hur du kan den interagerar genom användning av sporten. Krävs det finns en styrenhet?
Kort, den förnyade versionen resten av Tesla Arcade se framåt för att tillfället är att iaktta ett mysterium, däremot ivrig spelare för att behöver köpa den berömda elbilen råda över absolut en annan anledning för att vidta åtgärder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 8 =