Främja resten av Actros F men även Actros Edition 2

Den nya Actros F är det finns en nybörjarmodell inom Mercedes-Benz skåpbilar men även riktar sig speciellt vara uppmärksam på de som köpare för att söker efter det finns en målmedveten lastbil fast för att för att inte behöver alla de förbättringar ifrån den mest uppdaterade generationen Actros. Är faktiskt är redo att köpare inom 24 av länder som inom Ecu unionen men även på utvalda marknader utomhus Ecu unionen, tillsammans med Bosnien men även Hercegovina, Serbien men även Montenegro, beställa denna modell. Produktionen börjar till inom april.

Via Actros F introduceras det finns en ny hyttversion inom Mercedes-Benz lastbilsportfölj. Den nydesignade hytten inom StreamSpace eller BigSpace-varianter, i form av det finns en bredd på 2,5 meter men även det finns en tunnelhöjd på 120 mm, erbjuda fantastiskt rymd titta på sin klass, men även gör att iaktta genomförbar titta på motivkraften att återvända ut och in inom bara för att tre steg.Finns inom 17 modellvarianter, men även bara i form av ratten vara uppmärksam på vänster, är Actros F idealisk titta på nytta inom traditionell men även regional transport, speciellt titta på utbytbara överbyggnader men även traktorer i form av tippvagnar eller silotrailers.
Den nya Actros F levereras för att vanligt i form av Classic Cockpit men även konventionella speglar. Inom en blandning i form av navigationssystemet, klimatreglering men även utvalda en tillägg finns det finns en ny 10-tums Multimedia Cockpit i form av det finns en användarvänlig multifunktionsratt tillgänglig inom detta generationen Actros. Den nya Predictive Powertrain Control är ett annat tillbehörsalternativ för att robotiskt växlar i rad med topografin men även därför erbjuder och extra bränslebesparingar.

Nya Actros F är utrustad i form av 5:e generationens Active Brake Assist (ABA) -system men även Lane Keeping Assist-systemet, under vilket att iaktta krävs i rad med lagstiftning. I fråga om så önskas är redo att den nya Actros F dessutom beställas i form av Safeguard Assist-systemet.
Actros Edition 2: det finns en specialmodell inom det finns en begränsad serie i form av det finns en “wow” -effekt
Det finns en speciell modell, Actros Edition 2, begränsad vara uppmärksam på 400 producerade artiklar, är för tillfället är dessutom tillgänglig. Målgruppen är yrkesförare för att älskar innovation men även åkare titta på vilka lastbilen är deras hus och eftersom ger lätt vikt omkring individuell en metod men även utmärkande tröst och eftersom är speciellt fästa omkring sitt bilar. Citerar vara uppmärksam på 40 av ytterligare interiör- men även exteriöralternativ utöver designelement ifrån Edition 1 erbjuder Edition 2 det finns en distinkt en personlighet. Resultatet: det finns en premium Actros i form av det finns en “wow” -effekt. Upplaga 2 kan till och med är benägna att vara inom tillverkning av ifrån april.
Är benägna att köra, arbeta men även bo inom det finns en lyxig atmosfär
Det finns en rad antal utrustningar även har det finns en känner verkligen resten av lyxig inom Edition 2. Särskild uppmärksamhet fästs omkring den nya display skärm på den primära display skärm inom Multimedia Cockpit, utöver Edition-logotypen inom polerad men även borstad aluminium på passagerarsidan. den högre sängen även har sängkläder men även är 900 millimeter enorma. privathetsgeneratorer i form av en metod. På detta gäller även gardiner i form av det finns en Mercedes-Benz-stjärna framför sängen.

På huden finns de som exklusiva klistermärkena på sidoväggen i form av ett stjärnmotiv, inskriptionen “Edition 2” på solskyddet, Actros-emblemet på entrén, inskriptionen Actros på den högre delen resten av bakväggen inom kabinen, 4 och extra LED-strålkastare inom solskyddet står stolt men även tre LED-arbetsbelysning bakom hytten. Ingångssteg inom kromstålet är speciellt märkbara på sidan. Bakhjulskåporna är tillverkade resten av kromstålet i form av skyddshjulskydd. Såväl som består av standardutrustningen det finns en upplyst Mercedes-Benz-stjärna i form av det finns en svart bas men även ett antal det dekorativa delar inom kylargrillen inom mörkaktig krom, allteftersom strålkastarna även har det finns en tonad bakgrund.
Edition 2 kan erhållas titta på två- men även treaxlade varianter resten av detta generationen Actros-modell i form av GigaSpace- men även BigSpace-hytter utöver vänster- eller högerstyrning. Hyttens skugga är redo att väljas men även är redo att anpassas uttryckligt vara uppmärksam på kundens företagsfärger, allteftersom fordonets framsida hela tiden är målad inom månsten metallgrå, vilket att se till att utmärkande igenkännbarhet.
Utmärkta säkerhetsåtgärder men även modifierad anslutning
Målet i form av Mercedes-Benz Trucks i form av Edition 2 är exakt samma för att målet i form av detta generationen Actros: är benägna att bidra vara uppmärksam på olycksfri besökare men även gå vidare i opposition att det finns en fantasifull och i fråga om olycksfri besökare i form av ett aktivt säkerhetsassistanssystem. Titta på på detta ändamål är Edition 2 utrustad i form av den 5:e generationen Active Brake Assist (ABA 5), Active Drive Assist (ADA) för att tillval titta på {delvis} automatisk körning (SAE grad 2), inom vanligt MirrorCam-kamera men även skärmsystem för att ersätter främsta men även vidvinkelspeglar utöver Sifeguard Assist-systemet för att upptäcker fotgängare men även cyklister ifrån sidan. Kollektivt i form av dessa hjälpsystem är vidareutvecklingen resten av Predictive Powertrain Control (PPC) dessutom spektakulära. Systemet är redo att för att inte bara för att spara en betydande mängd bensin utan ut en dessutom göra att iaktta lossa titta på motivkraften på regionala rutter.
Motivkraften verkar men även titta på hjälpsystem för att ABA 5, ADA eller PPC inom det finns en användarvänlig multimedia-cockpit, i form av två färgskärmar för att utgör Human-Machine Interface (HMI) -centret. Såväl som ingår olika HMI-innovationer, såsom displayen på den primära displayen titta på det efterföljande navigeringsrelaterade tillfälle eller traktorns men även släpvagnens totala lätt vikt.
I fråga om du vill ha den interaktiva multimedia-cockpiten “Interactive Multimedia Cockpit” för att det finns en uppgradering vara uppmärksam på standardversionen, kommer att få du kan dessutom snabb åtkomst vara uppmärksam på Mercedes-Benz Truck App-portalen. Att markera gör att iaktta genomförbar titta på transportföretag är benägna att vinst från nya anslutningsmöjligheter men även utrusta sina bilar i form av funktioner att kunna accelerera effektiviteten men även komforten, för att FleetBoard eller telematiktjänster ifrån 3:e part, eller är benägna att för att använda sig av tjänster för att Mercedes-Benz Uptime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + 14 =