Ferrari F8 Tributo är extra attraktiv men även kraftfullare grund av Novitec

I fråga om att iaktta finns för att behöver är benägna att deras redan underbara Ferrari F8 Tributo ska förvandlas till mycket mer attraktiv men även mycket effektiv, så är på detta jobbet vänta Novitec.
Den tyska tunern har lyckligtvis fått status hela genom är benägna att modifiera dyrbar superbilar, vara t tering deras en blick men även accelerera förmågan. Fram till denna punkt råda över Ferrari, McLaren, Lamborghini men även olika mode- överlämnat hela genom Novitecs “pågår”, men även den mest uppdaterade “skapelsen” är Ferrari F8 Tributo.
Bilen drivs resten av Ferraris 3,9-liters dubbelturbo V8-motor för att utvecklar 720 hk men även 770 Nm vridmoment inom fabrikskonfigurationen, emellertid grund av Novitecs magi levererar den är faktiskt 80 hk men även 898 Nm vridmoment. På detta uppnås grund av två plug-and-play N-Tronic-motormappningsmoduler men även Novitecs högpresterande avgassystem. Tunern råda över förberett ett antal antal avgassystem, tillsammans med den som kan vara gjord resten av guldkronad inconel.
Novitec råda över dessutom förberett aerodynamiska delar, tillsammans med det finns en tvådelad frontdelare, det finns en verkar större bakre spoiler, kolspeglar, det finns en bakre läppspoiler men även extra. Köparna är redo att dessutom förvärva det finns en komplett Novitec-diffusor bak, 21-tums fram- men även 22-tums Vossen-fälgar men även Novitec-fjädrar för att sänker bilen i form av 35 mm.
Tunern erbjuda dessutom ett främre upphängningssystem vänta för att vidta åtgärder lossa är benägna att övervinna svårigheter på allmänt.
Interiören är inredd efter kundens behov, men även det finns en mängd av andra i form av programvara resten av läderbaserat men även Alcantara.
Novitecs Ferrari F8 Tributo accelererar med ursprung i hemmahörande i 0 ta sig an 100 km / h på 2,6 sekunder men även når den yttersta 340 km / h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − 8 =