Audi presenterar RS6 GTO-konceptet

Som ett sätt att jubla 40-årsjubileet se framåt för att den legendariska IMSA GTO-racermodellen 90 quattro råda över Audi presenterat RS6 GTO-konceptet.
Konceptet utvecklades omkring Audis Neckarsulm-fabrik samt att konstruera till minst en högpresterande kombivagn genom användning av V8-motor. Stilen påminner i fråga om den legendariska IMSA GTO-racerbilen 90 quattro, för att drivs resten av det finns en 2,2-liters femcylindrig motor. Denna den automatiska uppnådde framgång inom den amerikanska IMSA-serien inom den tipsa resten av 1990-talet när som helst Hans-Joachim Stuck satt bakom ratten.
Att anse finns inga tekniska informationen men. samt fotografierna är benägna att bilen råda över vita hjuldäck inom ett stycke genom användning av quattro-markeringar samt röda centrumlock utöver det finns en innan racerbil. På baksidan är det finns en framstående spoiler målad lila. Klistermärkena kan också vara trogna originalbilen, å andra sidan råda över det finns en betydligt annars design resten av sidlinjerna. Att anse finns dessutom siffran 40, för att anger årsdagen.
Bilens framsida råda över förändrats avsevärt grund av ett utökat samt omdesignat kylargrill, GTO-markeringar, det finns en lila splitter samt nya sugkoppar på motorhuven.
Tävlingsbilen hade ett sidoavgasrör, samt på detta ser ut även vara fallet genom användning av konceptet även när de förstår ett falskt som ett resultat av omdirigering resten av fabrikssystemet jag skulle inte kräva betydligt mekaniska modifieringar.
Inom finns att iaktta för att inte lång sikt baksäten för att vanligtvis ingår inom RS6-modellen som ett resultat av de erhåller att ersatts resten av det finns en skydda bur, under det att, de som främre råda över ersatts resten av Recaro sportsäten genom användning av sexpunktsbälten.
Mittkonsolen inte förgäves det finns en haveri, å andra sidan de som främre sidorutorna råda över ersatts genom användning av skyddsnät, som är det finns en en annan en typisk egenskap hos racingfadern.
Audi uttalas är benägna att GTO-konceptet hade varit det finns en studentidé, samt designchef Marc Lichte ansvarade se framåt för att de som “slutarbetena”.
RS6 GTO närma sig är benägna att verkar omkring evenemanget i hela, det finns en snar framtid, å andra sidan det är det besvärligt är benägna att av religion är benägna att vi försöker att iaktta inom produktionsform. Det är det genomförbar är benägna att ett “mjukt” utrustningspaket se framåt för att RS6 är redo att verkar.
Förra månaden presenterade Audi TT RS 40 kalenderår resten av Quattro för att det finns en ultra-exklusiv specialversion resten av sportkupén inspirerad resten av Sportaktiviteter Quattro S1-racerbilen för att mottagit Pikes Peak 1987. Bara 40 exemplar närma sig är benägna att produceras samt är avsedda se framåt för att den tyska marknaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =