Tottenham kontaktas i överensstämmelse med plikt PSG i fråga om undertecknande resten av Angel Di Maria


Tottenham kontaktar i överensstämmelse med plikt PSG i fråga om är benägna att underteckna Angel Di Maria till 1 utan kostnad transfer inom sommartid
Det finns en rapport inom Frankrike resten av L’Equipe säger är benägna att Premier League-klubben Tottenham råda över kontaktat PSG inom funktion är benägna att underteckna sin argentinska playmaker, den 32-årige Angel Di Maria, för att har fått det finns en fri agent inom sommartid varje gång hans kontrakt på 220 000 £ per per vecka löper ut.

Att iaktta kommer garanterat är benägna att det har varit det mycket eu toppklubbar för att behöver skriva förmodligen den största mittfältarna på planeten, bör Tottenhams ess inom paketet är är benägna att Jose Mourinho har varit Di Marias chef på Real Madrid genom loppet av två säsonger dessutom råda över hela tiden krediterat den portugisiska manager för att ett enormt inflytande inom hans förbättring för att ivrig spelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 3 =