The Elder Scrolls V: Skyrim på PS5 såväl som Xbox Series X omkring 60 fps genom modig: har varit vandrar att markera bäst? –

The Elder Scrolls V: Skyrim är redo att vända sig vara uppmärksam på 60 fps citerar PS5 är Xbox Series X grund av ett modig, för att redan rapporterats; fast vilken konsol säkerställer största effektivitetsklänning? Digital Foundry avslöjar att markera se framåt för att oss.
Låt oss börja dela i form av det grunderna: denna sort hur man installerar mod för The Elder Scrolls V: Skyrim vid 60 fps på PS5såväl som denna sort är bara några få kunskap på mod för Xbox Series X.
För att ni jag vet att, klassikern Bethesda att markera utför på det efterföljande generations konsoler inom bakåtkompatibilitet, fast vanligtvis är redo att att markera för att inte köras i form av större än 30 fps p.g.a ett lås som kan vara infogat inom koden. Tja, modig eliminerar på detta svårigheter såväl som fördubblar fluiditeten.
Analysen utförd resten av Digital Foundry i kontrast Skyrim modderad på de som antal plattformarna, tillsammans med PS4 är PS4 Professionell, för att ändå för att inte lyckas att reagera liz e den den typen av effektivitetsklänning.
Hade varit vandrar att markera bäst? Egentligen bildhastigheten på PlayStation 5 såväl som Xbox Series X är det bara om liknande, även när Microsoft-konsolen ser ut som om ha bara lite av ytterligare osäkerhet när som helst transparenseffekter levereras till deltar i, som inte är fallet på Sony-maskinen.
Under vi upptäcker att du kommer det finns en hel såväl som detaljerad teknisk utvärderingsdestination, baserat på anpassad se framåt för att Digital Foundry.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =