Xbox Series X | S, kommande utvecklingar med tanke på fånga att tillägga dela innehåll material

Xbox Series X | S rekommendera bara några få utvecklingar på fånga att tillägga dela foton att tillägga filmer resten av dessa, även hela genom det finns en hängiven knapp för att avslutningsvis placeras på styrenheten, som svar på den för tillfället är rådande trenden, bör tydligen finns att anse ändå en nödvändighet resten av utvecklingar att tillägga tillväxt vänta dessa egenskaper.
Fångst- att tillägga delningsförfarandet försöker ut väga bara lite på effektivitetsklänning Xbox Series X att tillägga Series S, för att säkert kunders på Twitter dessutom identifierade omedelbart vänta Microsofts representanter. För att framgår resten av utbytet under, designchef vänta de som nya konsolerna, Jason Ronald, svarade omedelbart på förfrågningar att tillägga förklarade är benägna att att anse händer arbete.
Speciellt återupptog ColtEastwood det finns en diskussion via Gavin Stevens att tillägga noterade lära sig att med fångst- att tillägga delningssystemet leder ännu en det finns en CPU-överbelastning, vilket är redo att påverka effektivitetsklänning resten av konsoler. Inom säkert omständigheter fungerar för att inte omedelbart delning på Twitter dessutom, eller att anse är redo att det har varit det svårigheten via är benägna att fånga innehåll material inom HDR eller via lång sikt filmer.
Microsofts Jason Ronald svarade på svårigheten hela genom är benägna att vi säger att att pojken är insiktsfull i fråga om feedbacken med hänvisning till att tillägga är benägna att teamet uföra arbeten via det finns en serie uppdateringar syftar ännu en för att förbättra upplevelsen är benägna att fånga att tillägga dela foton att tillägga filmer. Inom på detta avseende “finns att anse ändå inget är benägna att meddela, bör det är det det finns en lagprioritet“korrekt nu, så vi är redo att räkna med att oss uppdateringar med hänvisning till i hela, tillfällig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − seven =