Apex Legends säsong 8: Mayhem, speltrailer såväl som kartinformation

Apex Legends säsong 8: Mayhem behåller på är benägna att börja dela såväl som Respawn Entertainment råda över betraktat tillämpliga är benägna att släppa det finns en ny trailer resten av gameplay, utöver är benägna att publicera antal den lilla bokstaven i fråga om Kartor resten av den nya säsongen såväl som därefter.
Börjar till den 2 februari, vilket bör motsvara Släppdatum för Apex Legends den Nintendo Switch, Säsong 8 närma sig är benägna att inleda radikala förändringar se fram emot den firade Herre på täppan såväl som debut resten av det finns en ny legend, Säkring.
Den den här typen säsongen närma sig Fuse är benägna att förstöra Kungarnas Canyon, då däremot den massiva attackhelikoptern, för att mannen sköt ner på ett sätt ännu en Apex Games, slitna så mycket som områden på kartan såväl som utvidgade spelplanen.
Dessbättre råda över ECHO (Ecological Cleanup and Hazard Outreach) börjat städa citerar riket via en alltför stor mängd göra en ansträngning, vilket gör att anse kunna vara ett nummer se fram emot en hel del explosiva brandbekämpningar. ECHO-tält såväl som observationstorn kan till och med att leverera den ikoniska det finns en oöverträffad scen resten av vertikalitet Karta.
Säsong 8 – Chaos råda över dessutom det finns en ny stridpass, debut resten av 30-30 Bolt Rörelse Rifle såväl som se fram emot första gången guldtidskrifter i ett försök att bevara titeln såväl som utöka traditionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 5 =