Martin Odegaard är färdig tenderar att slutföra låneflyttning ännu en Arsenal med ursprung i hemmahörande i Real Madrid


MARTIN ODEGAARD ​​är färdig tenderar att slutföra sin låneflyttning ännu en Arsenal med ursprung i hemmahörande i Real Madrid
Arsenal även har gått via på tenderar att betala Real Madrid det finns en låneavgift på 1,8 tusentals och tusentals kilo se fram emot Martin Ødegaard plus hans löning på 38 000 kilo per varje vecka, vilket kan göra att iaktta totala utlägget cirka 2,5 tusentals och tusentals kilo resultat i ännu en den tipsa resten av maj.
Ozil har nu flyttat bort från Emirates efter att ha slutfört sin signering med Fenerbahce samt är faktiskt hoppas den 22-årige nordmannen tenderar att förändras till lysande gnistan att kunna antända Arsenals vacklande säsong.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 4 =