De som 10 förmodligen den mest efterlängtade skräckspelen 2021

2021 lovar är benägna att förvandlas till och extra ett otroligt 12 månader se framåt för att följare resten av skräckspel: i riktning bort The Medium ta sig an Resident Evil Village, den här typen är de som tio för att vi stanna uppe för förmodligen den mest.

Den för att sammanfattning även har börjat lovar är benägna att förvandlas till ett 12 månader helt resten av tillfredsställelser se framåt för att följare resten av skräckspel. Det finns en stil för att hela tiden är väldigt öppet, för att dessutom genom loppet av de som närmaste tolv månaderna lovar en skrämmande upplevelser, för att är redo att håll vistelser i form av andedräkt och därav accelerera hjärtslag. Denna sort är de som 10 skräckspel för att vi stanna uppe för förmodligen den mest 2021.

Sons of the Forest

Skogen har varit en av många överraskningarna 2018. Lanserad efter det finns en ett tag inom tidig åtkomst kan denna överlevnad träna ut i form av det finns en fantastisk atmosfären. Hans följd, Skogens söner, måste anlända inom 12 månader på PS4 och därav PC och därav förmedla oss i form av till 1 ny tur ta sig an skogen söker efter att markera övernaturliga, se framåt för att det finns en intensiv och därav läskig upplevelse.

The Outlast Trials

Genom 2013 Överleva att markera har varit ett verkligt fenomen för att lanserade Red Barrels inom genusutvecklarnas Olympus. Att markera olika avsnittet 2017 hade för att inte samma identiska eko och därav kanske dessutom resten av den förklaringen The Outlast Trials pekar till 1 en annan ett sätt, i form av huvudfokus på nyheter247 skriver i fråga om. Att markera finns ändå för att inte en alltför stor mängd detaljer om att markera, tillsammans med är benägna att redogörelsen närma sig är benägna att kretsa kring ett par experiment för att genomfördes genom loppet av att markera kalla kriget. Vi kommer att få förståelse extra efteråt inom 12 månader, i form av utgåvan planerad ta sig an PC 2021.

Back 4 Blood

Tillkännagavs ungefär de som mest uppdaterade Game Awards och därav ut på PC, PlayStation och därav Xbox, Back 4 Blood är sanningen är den 3:e delen resten av Left 4 Dead för att fansen även har väntat på inom ett antal 12 månader. Att markera nya projektet i riktning bort Turtle Rock Studios, utvecklat resten av samma identiska arbetskraft, gör inget att kunna täcka och därav erbjuda samarbetsspel bara om identiskt i form av att markera inom Valve-serien. Vilket är trevlig, så länge ett sådant härledt metod för att inte leder till kreativitet.

Systemchock Remake

Det finns en en annan vital väckelse, Systemchock Remake återställer en av många de som mega franchisefödelserna i riktning bort inspiration i riktning bort Warren Spector, det finns en designer för att dessutom har varit i kommando av den primära Deus Ex och därav Thief. Inom den den här typen återanvändningen återvänder vi att kunna slåss SHODAN 2072, däremot efter framgången i form av Kickstarter-kampanjen även har utvecklarna beslutat är benägna att inklusive ta sig an nya att kunna jämna ut sidorna Den omkrets till 1 upplevelse för att för tillfället är är det bara om 30 12 månader föråldrad. Vi ska alltid kontrollera vilka slutresultat genom loppet av året på PC, PS4 och därav Xbox One.

Scorn

Skräck för att fokuserar extremt på hans kreativitet, det finns en organisk värld full resten av groteska varelser, Scor när det finns en första individ shooter för att vi alla vet att väldigt något i fråga om. Efter är benägna att Ebb Software för att inte nådde sitt mål som på Kickstarter fortsatte händelsen grund av det finns en icke-offentligt investerare och därav förväntas låt oss sitt ultimata 2021, i form av sporten som kan ut på PC och därav Xbox Series X och därav S.

Little Nightmares 2

Efter att markera Tarsier Studios förvånade alla de i form av att markera första kapitlet, Little Nightmares II gör ett försök är benägna att göra det finns en hyllning i form av det finns en uppföljare för att erbjuda det finns en ny huvudperson och därav nya fasor. Det finns en verkar större frihet är benägna att närma sig ingen anledning till oro, för att inom säkert instanser är redo att utmanas modigt, och därav verkar större varning inom pusselarna lovar gott se framåt för att ett reseadministratörer för att syftar ta sig an är benägna att håll oss att kontinuerligt på tårna. Det hela för att återstår är är benägna att sammanfatta handlingen, för att vi kan avslöja sin helhelt i riktning bort och därav i form av den 11 februari, varje gång sporten släpps kl PC, PlayStation, Xbox och därav Byte.

Returnal

Returnal är den primära sanna trippel A resten av Husmark, mjukvaruhus för att stod ut ungefär lanseringen resten av PS4 i form av Resogun och eftersom efteråt köptes resten av Sony. Den den här typen oseriösa händelsen exklusivt se framåt för att PS5 är redo att bli en av många överraskningarna 2021 grund av de som höga produktionsvärdena för att garanteras resten av PlayStation Studios-märket och några en alltför stor mängd intressanta spelidéer, i form av de som nya “främmande teknologierna” som kan vara användbara att kunna vara t tering huvudperson efter varenda nederlag. Det finns en titel att kunna håll koll på, kort, för att släpps kl den nya Sony-konsolen den 19 mars.

The Medium

The Medium är att markera förmodligen den mest ambitiösa och därav tekniskt överlägsna utmaning för att du har någonsin skapats resten av Bloober Gruppoch därav dess lugna, gammaldags äventyrstakt erbjuder ett idealiskt se framåt för att spelets kusliga eventualiteter och därav spelvariationer relaterade ta sig an dualiteten inom verkliga och därav icke-sekulära världar. I fråga om stämningen förblir stämningsfull genom loppet av så mycket som marknadsföringskampanj och därav redogörelsen är citerar ta sig an återstoden, vara insatt i ha ett riktigt minnesvärt skräckäventyr på våra pågår. Vi kommer att snabbt är benägna att kontrollera dess värde, som ett resultat av släppdatumet är inställt på 26 januari på PC och därav Xbox.

Ghostwire: Tokyo

Visa sig vara känd grund av presentationen resten av Ikumi Nakamura på E3 2019, Ghostwire: Tokyo är att markera nya första personens actionäventyr för att avancerade resten av Shinji Mikami och därav Tango Gameworks. Ett hårt deltar i är benägna att inrama, i form av ett stridsystem för att ska upptäckas och därav det finns en inställning för att utför på kontrasten mellan den atypisk aspekten resten av ett av aktuell Tokyo och därav närvaron resten av övernaturliga krafter för att även har tagit storstaden inom besittning, vilket gör det nästan så mycket som storstaden försvinner. invånare. Att markera släpps kl PC och därav PS5 inom oktober, däremot efter förvärvet resten av Bethesda resten av Microsoft måste att markera dessutom komma ta sig an Xbox.

Resident Evil Village

Ny presentation resten av sporten, Resident Evil Village är obetydligt den förmodligen den mest efterlängtade skräck 2021. Under det att, storyn tjocknar se framåt för att varenda trailer, och därav även har potential är benägna att förvandlas ta sig an det finns en berättande fin och därav ta sig an och därav i form av oroande upplevelse, upprepar sporten samma identiska konstruktion inom att markera 7:e kapitlet, modifierat inom säkert fasetter . Grund av det följande generationens pumpade muskelgrupper gav den slutlig demonstrationen oss det finns en stil resten av vad för att lovar är benägna att förvandlas till den fullständiga upplevelsen, attraktiv och därav en skrämmande i samma ögonblick. Den 7 maj på PC, PlayStation och därav Xbox.

Att markera den här typen är de som tio skräckspel för att vi ej är redo att redo i form av är benägna att komma med genom loppet av 2021. Vilka är dina? Berätta inom kommentarerna under.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 20 =