Southampton vann mot Arsenal självmål sig ur FA-cupen


Southampton vann mot Arsenal självmål sig ur FA-cupen inom St Mary’s
FA-cupinnehavare Arsenal råda över på ett oseronöst metod tappats ur den fjärde tävlingsomgången inom eftermiddag (lördag 23) inom St Mary’s, resten av Southampton, dessutom förlorat 0-1 grund av ett självmål med ursprung i hemmahörande i Gabriel, och så de heliga råda över för tillfället är ett femte- rund slips via vargar är benägna att undersöka resultat i emot.
Southampton hade aldrig slagit Arsenal inom det finns en FA Cup-slips förr dessutom gick vidare inom den 24: e minuten varje gång Kyle Walker-Peters bältade bollen genom 6-yardboxen dessutom Gabriel förvandlade den vara uppmärksam på sitt eget webbbehov, extremt, att iaktta första målet för att Arsenal hade medgivit eftersom den 26 december i opposition att Chelsea.
___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 6 =