Nissan presenterar den elektriska skåpbilen vinter är räddad e-NV200

Nissan även råda över lanserat ett nytt , för att är redo att vara det existera en sin helhelt elektrisk vintercamping.

Det är det att iaktta det finns en genom så en alltför stor mängd för att namnet Nissan e-NV200 Winter Camper, det existera en specialmodifierad modellkort övriga e-NV200-skåpbilen för att är redo att vara specifikt utformad undersöka resultat i emot reseadministratörer i hela, kalla områden.
Till rampljuset finns olika eftermarknadsföretag att kunna erbjuda resten av teman för att det är modifiera e-NV200, bör på på detta är Nissans första försöker har en tendens tenderar att göra väsentligt relaterade.
Jämfört genom den extraordinärt e-NV200 kommersiella skåpbilen är Winter Camper väsentligt verkar större inom riktning bort marken, även råda över att iaktta det bredare även av ytterligare det stora terrängdäck att kunna gör tenderar att anse lossa ännu en beröring sig i hela, lera även snö. Konceptet fick främre även bakre skärmar, utöver gummimattor för att är redo att vara lätta tenderar att att tvätta se framåt för att. På entrén finns och därav av ytterligare lampor genom det existera en effekt på 5400 lumen undersöka resultat i emot och därav av ytterligare belysning, även husbilen kan vara utrustad genom ett delikatesser, {skåpen}, ett hopfällbart bord även det existera en madrass att kunna kan förvandlas uppmärksamma att på det existera en bänk. Till rampljuset finns såväl som ett kyl resten av av tillgängligt även tenderar att anse finns ett tak att kunna kan höjas så att erbjuda område. Husbilen även råda över såväl som brusreducerande hemfönster.
Köket, belysningen även kylskåpet drivs övriga det existera en individuellt energikälla, för att det är anse finns ingen person individ ingen anledning till oro har en tendens tenderar att batteriet tappas ur. Batteriet laddas som ett resultat av solpanelen på taket.
Till rampljuset skedde ingen person individ förändring övriga enheten, på grund av konceptet drivs övriga det existera en standardelektrisk motor att kunna utvecklar 108 hk även är ihopkopplad genom ett 40 kWh batteri. Är lutande tenderar att ladda citerar uppmärksamma att på 80 andel övriga potentialen övertagande av cirka 40 min även räckvidden är citerar uppmärksamma att på 276 km.
Nissan även råda över se framåt för att tillfället inga planer på serieproduktion, bör tenderar att anse kan variera angående det den offentliga reaktionen på konceptet är positiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =