Manchester United lockar sig ur Super League, Real att tillägga Juve fortsätter att vara ledare

Manchester United tog avstånd med ursprung i hemmahörande i förslagen ännu en European Super League efter tenderar att FIFA att tillägga UEFA hände ut genom användning av strikta lösningar på planerna tenderar att bilda det finns en megaliga titta på de som rikaste eu klubbarna, baserat på engelska medier.
15-lags ligaplan, varav bara 5 jag skulle inte ändra kvalifikationer, lovar 10 310 m för att komma tillbaka komma in inom ligan att tillägga det finns en inkomst på genom 200 hundratusentals per säsong, att tillägga leds resten av Real Madrid, Juventus att tillägga förr i tiden Barcelonapresident Josep Maria Bartomeu, att tillägga med ursprung i hemmahörande i Storbritannien, tillsammans med United, jag skulle inte Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City att tillägga Tottenham gå genom användning av speciella inbjudningar.
I rad med engelska medier närma sig de som närmaste veckorna tenderar att vara nödvändig, som ett resultat av UEFA närma sig avslöja planerna titta på reformen resten av Champions League med ursprung i hemmahörande i 2024, för att jag skulle inte vara Fantastiskt League genom ett annat namn, däremot genom användning av den mest viktiga skillnaden för att klubbarna närma sig du kommer att behöva tenderar att kvalificera. I rad med denna flygplan närma sig att iaktta tenderar att det har varit det det finns en liga genom användning av 36 golfutrustning som kan för att byta gruppspelet inom Champions League, att tillägga lagen närma sig tenderar att spela att iaktta “schweiziska systemet” i opposition att motståndare genom användning av antal effektivitet, varefter höjden 12 närma sig tenderar att kvalificera sig titta på kvartfinal , och så de olika närma sig tenderar att spela det finns en slutspeleturnering.
Efter på detta närma sig Real Madrid att tillägga Juventus att utse för att helt enkelt acceptera UEFA: s planer eller tenderar att försök att hantera sin egen turnering, genom användning av hot att kunna uteslutas med ursprung i hemmahörande i de som inhemska ligorna, att tillägga deras ivrig spelare kommer inte att göra ha förmågan att spela inom Europa att tillägga VM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 7 =