Glasgow Rangers upplopp mot Ross County


Glasgow Rangers upplopp mot Ross County inom att iaktta skotska premierskapet
Glasgow Rangers tappade inom eftermiddag (lördag 23) på Ibrox Park att tillägga utvidgade sin obesegrade körning ytterligare 25 matcher, genom användning av det finns en eftertrycklig 5-0-seger i opposition att Ross County.
Efter onsdagens oavgjort genom användning av Motherwell tjänstgjorde chefen Steven Gerrard tydligt genom användning av magi på sin trupp, en gång de sprang Ross County skadad med ett syfte att utöka sin ledning på toppen resten av att iaktta skotska Premier League ytterligare 23 faktorer jämfört genom användning av andraplatsen Glasgow Celtic.
___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 17 =