Lazarov: Ungefär världscupen nådde vi baksidan, genom användning av det finns en fin teknik bör vi för tillfället är börja dela utvecklas

Handbollslegenden, förmodligen den största högerbackarna inom sportens historiskt förflutet, Kiril Lazarov, inom det finns en djup intervju se framåt för att podcasten i riktning bort Handball Association of Croatia, konversera i fråga om en hel del ämnena.
Lazarov genom användning av Makedonien är inom Egypten ungefär VM. Vänta sjunde gången inom sin yrke deltar högerbacken inom ett VM. Ungefär att iaktta 27: e världsmästerskapet fel Makedonien matchen samt resultatet. Fram till denna punkt inom mästerskapet även har Lazarov samt laget bara för att vunnit Chile samt även har drabbats resten av nederlag i riktning bort Sverige, Egypten, Slovenien samt Ryssland.
“Jag jag vet att tenderar att så mycket som Makedonien ångrar våra övertygande nederlag. Av religion mig, det är det inte heller jämnt se framåt för att mig. Vi har nu bytt generation, dock oavsett att iaktta bör vi bromsa ner vara uppmärksam på den tipsa. “måhända att iaktta den här typen VM är trevlig se framåt för att oss, vi ‘ ve nått baksidan samt vi ‘ ve en möjlighet som är genom användning av det finns en fin teknik tenderar att börja dela gå vidare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + one =