Cyberpunk 2077 driver tillväxten på den digitala marknaden

Oavsett kontroverser samt kontroverser efter lanseringen, Cyberpunk 2077 ha förmågan att bogsera digitala marknaden december, för att registrerade gudar registrera konsekvens. Som redan rapporterats, som svar på SuperData, jag skulle inte CD Uppdrag Reds deltar i ha sålt 10,2 tusentals och tusentals exemplar digitalt ensam, varav 80% på PC.
Att markera utmärkta resultatet hjälpte ännu en tenderar att placera ett nytt månadsrekord se fram emot den digitala spelmarknaden, för att den slog inkomstfamiljer ett fullständigt 12 miljarder greenback, genom användning av betydligt utvecklingssökning i hela, alla de sektorer. Konsolsegmentet registrerade + 16%, under det att, PC-segmentet + 40%, varje på årsbasis. Sammantaget har varit tillväxten 15%.
Poängen är tenderar att den digitala marknaden har fått alla bitar vanligare. Fallet genom användning av Cyberpunk 2077 inom denna mening är symboliskt. Mest sannolik genom PS5 samt Xbox Series X / S-generationen närma sig kraftbalansen tenderar att ändras det helt samt den fysiska marknaden närma sig tenderar att marginaliseras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + four =