Xbox live gold blir dyrare inom Förenta staterna, snabbt dessutom inom Sverige?

Ersätta:
Microsoft råda över bekräftat tenderar att rapporterna dykt citerar de som mest uppdaterade timmarna: att anse amerikanska priset på Xbox Live Gold råda över höjt inom Förenta staterna. Det finns en månad kostar 10,99 dollar, tre månader 29,99 dollar och 6 månader 59,99 dolalr. På detta betyder att sexmånadersabonnemanget kostar 20 USD av ytterligare. Bara om, ett sin helhelt 12 månader via Direkt Gold kostar dubbelt så en betydande mängd 2021 för att 2020 (att anse kostade $ 59,99 inom 12 månader).
Problemet är för tillfället är i fråga om denna prishöjning dessutom närma sig tenderar att tillämpas inom Italien. Inom skrivande stund finns att anse ingen person detaljer om på detta, så vi bör redo till minst en officiell kommunikation ifrån Microsoft Italien.
Originalnyheter:
I rad med två foton för att dök citerar online- de som mest uppdaterade timmarna, snabbtprenumeration Xbox live Gold jag skulle inte vara kapabel till stigning resten av priset. Fotografierna utställning två tillfällig som kan vara giltiga se fram emot Förenta staterna, genom vilket priset se fram emot sex månaders guld är 59,99 greenback, som är exakt samma för att 2020 fick dig tenderar att bära fastigheter tolv månader resten av samma identiska.
Att iaktta bör sägas tenderar att ökningen bara för att är redo att gälla se fram emot Nordamerika och därav på grund av detta faktum för att inte kontaktaEuropa. Det är det ändå till synes tenderar att i fråga om omplaneringen resten av priserna bör ske, närma sig att anse i slutändan dessutom det som inträffar hos oss.
Nuförtiden inom Förenta staterna kostar sex månaders guld $ 40, tre månader $ 25 och därav det finns en månad $ 10. Eftersom den förra året erbjuda Microsoft för att inte lång sikt 12-månaders nedskärningen, för att kostar $ 60.

Guld stiger i pris? ifrån r / xboxone

Nytt Xbox Live Gold-pris i 6 månader. Kom in idag

Xbox live Gold remitteras tenderar att spela ett par en betydande mängd standardpolering onlinetitlar för att Call of Duty: Warzone är Fortnite. Prenumeranter kommer att få utan kostnad njuter var och en månad, dvs Njuter via guld, som kan vara ett viktigt mervärde se fram emot erbjudandet.
Prisökningen på guld är redo att dessutom ha det finns en en annan anledning: att vinst prenumerationen Xbox Game Flytta Ultimate, för att består av den se fram emot $ 14,99 per 30 dagar. Ta hänsyn till att det kan runt $ 50 extra varje år, de internet efter erbjuder, är redo att någon person vara motiverad tenderar att göra språnget ytterligare den fullständiga formeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 2 =