Fortnite kommer att få skinn ifrån Manchester City, Inter, Milan, Juventus …

Epic även har samarbetat i form av bland världens mäktiga golfutrustning som ett sätt att erbjuda Fortnite-spelare nya sportskinn. Utvecklaren är det finns en ny “kickoff enheter” för att gör att anse genomförbar titta på Fortnite-spelare {att välja mellan} 23 antal av ämnen, dvs. skinn.
Bland de många golfutrustning vars skinn är tillgängliga titta på DELTAGARE t resten av i stil njuter är Manchester City, Juventus, Milan, Inter, Roma, Seattle Sounders, Atlanta United, Los Angeles, Santos, Wolverhampton Wanderers, West Ham United, Sevilla, Sporting, Borussia M’Gladbach, Wolfsburg, Rangers, Celtic, Cerezo Osaka, Melbourne City, Sydney, Western Sydney Wanderers samt Bahia.
Tillsammans med skinnen fick Fortnite dessutom det finns en ny emote modellerad efter Peles firande resten av naken i form av det finns en knytnäve inom luften. Emotes samt skinn närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga ifrån 23 januari, däremot DELTAGARE t är redo att låsa nämner dem förr hela genom för att delta inom Pele Cup utan kostnad, för att börjar till nuförtiden.
Det här finns inte den den som turneringen som ett resultat av Faze City Cup närma sig är benägna att hållas den 21 januari, anordnad resten av Faze Clan samt Manchester City. Bland deltagarna inom turneringen skulle vara medlemmar inom Clan Stage Nate Hill samt Kyle Jackson.
12 månader 2018 erbjöd Fortnite DELTAGARE t NFL-skinn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 10 =