Real Madrid dumpade ur Copa Del Rey av Alcoyano återstående av 3:e klass


REAL MADRID dumpade ur Copa Del Rey återstående av Alcoyano återstående av 3:e klass med tanke på avveckla matchen genom användning av 10 man
Inom en ofantlig upprördhet även har regerande Copa del Rey-mästare Real Madrid släppts ut ikväll (onsdag) resten av Segunda B-laget Alcoyano, på deras 5.000 område El Collao-stadion, 2-1 efter förlängning.
Alcoyano fick Ramon Lopez utvisad inom den 109: e minuten se fram emot det finns en sen problem på Reals Casemiro, under vilket Lopez satt att tillägga tittade genom användning av för att flytta inom händerna att tillägga fruktade mest sannolik vad pojken antog jag skulle inte vara det finns en vinnare inom Madrid, emellertid ytterligare allas förvåning på motattacken. genom användning av ett par minuter på klockan fick Ali Diakites kors hus resten av Juanan omkring den främre stolpen med tanke på fullborda det finns en häpnadsväckande seger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 5 =