Samsungs framtida bärbar telefoner kommer inte att göra i form av laddare

Tre månader efter är benägna att Apple meddelade är benägna att iPhone 12 för att inte närma sig i form av det finns en laddare även har Samsung dessutom bekräftat är benägna att att markera för att inte finns bara några få hörlurar samt laddare inom S21-seriens smarttelefonpaket, samt exakt samma närma sig det som äger rum i form av olika framtida objektarrangemang.
Samsung hävdar är benägna att deras kunders redan gagnar nuvarande laddare samt att det finns vettigt är benägna att missa nya inom förpackningen resten av bärbar telefoner. Rörelsen även har därefter för att inte se framåt för att avsikt är benägna att steg för steg tillintetgöra dem med ursprung i hemmahörande i förpackningen.
“Vi överväga är benägna att avveckling resten av laddare samt hörlurar med ursprung i hemmahörande i mobiltelefonförpackningar är redo att serva ännu en är benägna att leverera itu i form av hållbara konsumtionsfrågor samt tillintetgöra att markera tryck för att konsumenterna är redo att känna tack vare är benägna att de som ständigt kommer att få onödiga laddare i form av nya bärbar telefoner,” uttalas Samsung inom ett tillkännagivande.
Det fungerar som i fråga om Samsung avser är benägna att avbryta leveransen resten av laddare i form av alla de sina bärbar telefoner, men dessutom i form av olika objektarrangemang för att kan erhållas. Meddelandet är benägna att på detta närma sig är benägna att ske steg för steg betyder att att markera för att inte närma sig är benägna att ske bara några få plötsliga förändringar. Säkert Samsung-telefoner närma sig mer benägna du kommer att behöva det finns en laddare eller hörlurar inom paketet morgondag, samtidigt som olika för att inte närma sig för att vidta åtgärder, samt i form av tiden närma sig en tillägg är benägna att förändras till mycket mindre udda.
Samsung även har använt standardiserade USB-C-laddare av den anledningen som 2017, så det finns dessutom kompatibla i form av mer moderen Galaxy-enheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 1 =