Liverpool såväl som Manchester United strider i opposition att oavgjort inom titelrace

Ole Gunnar Solskjærs aspekt förblir höjden på Premier League-tabellen efter det finns en händelselös 0-0-oavgjort i opposition att mästarna.

Resultatet betyder att anse Manchester United bevara sig tre faktorer borta med ursprung i hemmahörande i Liverpool högst nämner på tabellen under tiden som Anfield-sidan sitter inom 3:e det finns en faktorer efter Leicester.

Alisson bevisade hjälten se framåt för att hemmalaget såväl som förnekade Bruno Fernandes såväl som Paul Pogba med ursprung i hemmahörande i på kort avstånd håll varje gång Manchester-klubben sträckte sin vinstlösa ligakörning i opposition att Reds vara uppmärksam på 5 matcher se framåt för att första gången av den anledningen som 2002.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 17 =