Alaba skulle inte ha undertecknat betydligt i form av Real, pojken väntar på är benägna att valet inom Barcelona ska avslutas“Marca” meddelade sent inom förflyttar natt är benägna att David Alaba även har tecknat ett förhandsavtal i form av Real Madrid. Media hävdar är benägna att Alaba även har tecknat ett fyraårskontrakt i form av Real i form av det finns en årslön på 11 tusentals och tusentals euro. Österrikaren jag skulle inte anlända ännu en Real inom juli.

Hela denna gånggång nådde förnekanden ifrån Tyskland denna bombastiska kunskap ifrån Madrid.

Bildredaktören Christian Flak kontaktade spelarens far om överföringen ännu en Alaba. Pojken meddelade sitt lösningar på Twitter.

“Ingenting även har avtalats i form av Real Madrid, inget även har undertecknats. Att anse finns olika golfutrustning som kan vara har intresse. “Pini Zahavi förhandlar i form av ett antal golfutrustning, tillsammans med Barcelona,” nämnde George Alaba ännu en En bild.

Sky Sports Germany-journalist Max Bielefeld hävdar är benägna att det kommer utvecklas till känt inom april eller maj hade varit Alaba närma sig är benägna att hålla fast vid det sin yrke.

“Alaba-chef Pini Zahavi behöver låt oss epilogen ännu en presidentvalet inom Barcelona. I fråga om hans god vän Joan Laporta vinner behöver Zahavi gå kommer in inom förhandlingar i form av Barcelona. “Ungefär denna tidpunkt är att iaktta klart är benägna att Zahavi behöver redo ännu en april eller maj”, skrev Bielefeld samt noterade är benägna att Alaba hade genomgått medicinska undersökningar till minst en klinik igår, däremot är benägna att att iaktta för att inte fanns någon person riktig genom vilket, för att “Marca” hävdar.

Källor inom Katalonien hävdar är benägna att Barcelona nuförtiden för att inte även har ett par summa pengar att kunna maskering Alabas avlöning, däremot är benägna att chumman Laporta samt Zahavi ett eller annat sätt är redo att f r ee problemet.

Joan Laporta samt Pini Zahavi {är inte bara} intimt kompisar, dem är dessutom affärspartners, de visar att ett gemensamt som företag förlitar sig på Cypern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + nine =