Slaget i fråga om Neighborville på Nintendo Switch närma sig den snabbt?

I enlighet med de som mest uppdaterade rykten ser ut som om att anse Vegetation var som vs. Zombies: The Battle for Neighborville att anse är redo att komma citerar Nintendo Switch väldigt förtidig. Digital humaniora, baserat på GameFlys post, släpper sporten på Nintendos hybridkonsol den 19 mars 2021.
På detta spela bör på grund av detta faktum vara ett resten av sektspel som EA släpper på Switch de närmaste 12 månaderna. Ett antal dessa, särskilt Burnout Paradise Remastered, Behov av hastighet: Hot Pursuit Remastered är FIFA 21 Legacy Edition, även har redan publicerats, när, medans Apex Legends är Lost in Random även har redan meddelats.
Så att anse jag skulle inte förbli två för att men för att inte tillkännagivits: baserat på VentureBeat är det finns en 3:e individ shooter Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville’s PopCap-spel. Såväl som även har sporten redan ett släppdatum, särskilt 19 mars 2021.
Om du råkar jag funderar på att sättet att sporten är, försvinner vi dig Växter vs. Zombies: The Battle for Neighborville.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 15 =