Leicester slog Southampton att kunna utvecklas till olika inom Premier League
LEICESTER är trassande Southampton att kunna utvecklas till olika inom premierskap samt för att hoppa för genom Liverpool

Leicester City ryckte nämner ta sig an olika tillräckligt med utrymme inom Premiership ikväll (lördag 16), efter det finns en spektakulära uppvisning i opposition att Southampton, mottagit 2-0 på King Power Stadium samt sprang Liverpool inom processen att kunna gå {bara en} faktorer efter ledarna Manchester United.

James Maddison, genom användning av Storbritannien manager, Gareth Southgate satt på läktaren samt märkte, öppnade faktorer se fram emot rävarna inom 37 min, varje gång pojken rundade Jan Bednarek inom sticket resten av straffområdet, tidigare än pojken slog ett skott högt förbi McCarthy inom webben, firade av den anledningen som genom användning av sina unika imaginära socialt distanserade handslag.

___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =