Unika miljöer avslöjar ny Hitman 3 kontinenter

IO Interactive publicerade checklistor officiella Kartor övriga Hitman 3. Efter Dubai, Dartmoor även Chongqing, den denna sort den typen är de på angivet sätt antal tre eventualiteter att kunna vi vi upptäcker är benägna att i hela, spelet.
Inuti Slutresultatet 20 januari på PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, Google Stadia även Nintendo Switch, närma sig är benägna att iaktta nya avsnittet övriga stealth action-serien är mottagliga är benägna att slutföra World of Assassination-trilogin {som började} 2016.
L ‘checklistor bekräfta i hela, läcka titta på bara några få dagar eftersom den, att kunna närma sig du kan ha förmågan att musik oss:

  • Dubai, Förenade Arabemiraten
  • Dartmoor, UK
  • Berlin, Tyskland
  • Chongqing, Kina
  • Mendoza, Argentina
  • Karpaterna, Rumänien
“Är benägna att iaktta nya resan övriga Agent 47 pojken närma sig honom så mycket som angående det på denna planet, i hela, sex unika miljöer spridda hela genom tre kontinenter, genom loppet av vilket pojken {kanske} behöver itu genom de på angivet sätt väsentligen den mest tongivande avtalen hela genom loppet resten av så ganska mycket för att sin karriär ”, läser den officiella webbplatsen.
“Varenda tillåta även även har skapats inom ett gör ett försök att det existera en det finns en roman även minnesvärd spelupplevelse, i form av ursprung inom hemmahörande inom är benägna att iaktta första jakten i hela, världens högsta konstruera förmedla sig an den dramatiska epilogen att kunna avslutar trilogin i hela, det finns en en strategi genom det existera en berättelsefokuserad finale.”


Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + 4 =