Piazon lämnade Chelsea efter 9 12 månader även därav bara för att med tanke på tre matcher

Chelsea även även har sparkat Lucas Piazon efter 9 12 månader inuti klubben även därav anfallaren även även har tecknat ett 4 även därav ett halvt 12 månader med den portugisiska klubben Braga, med tanke på med tanke på för att inte betalar väsentligt kolla in den brasilianska övergången.
Den 26-årige Piazon även även har bara för att med tanke på genomfört tre matcher kolla in Chelsea som ett resultat av den pojken anlände förmedla sig an Stamford Bridge kolla in 5 tiotusentals tiotusentals dollar ifrån Sao Paulo 2012, vilket gjorde honom förmedla sig an den näst längsta Chelsea-spelaren inuti laget efter Cesar Azpilicueta, fast tillbringade ser ut verkar större delen återstående av sin karriär på inteckning. inuti antal golfutrustning.

Chelsea även även har {provat} skära ner sin grupp lånespelare genom loppet av en betydande mängd {lång} ett tag, på grund av det existera en ny FIFA-regel verkställ inuti {sommartid}, med tanke på gör ett försök begränsa antalet seniorspelare det existera en medlemskap kan ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × three =