Manchester City ägde rum inträffade bara för att -4 med ursprung i hemmahörande i första tillräckligt med utrymme via det finns en match mycket mindre

Manchester City slog Brighton 1-0 ungefär Etihad i ett försök att förvärva bara för att 4 faktorer efter ledarna Manchester United via det finns en match mycket mindre även meddelade är benägna att ett antal hade glömt bort dem för att utmanare i fråga om Premier League-titeln.

Pep Guardiolas barnen stjärna Phil Foden gjorde att iaktta den som målet inom matchen inom den 44: e minuten, varefter “medborgarna” missade fler chanser att utvidga ledningen, tidigare än de som fick det finns en straff inom den 91: a minuten, för att Rahim Sterling kastade genom målet.

Manchester United ligger på toppen resten av tabellen inom Storbritannien via 36 faktorer, tidigare än derbyet via Liverpool, som kan vara tvåa via 34, även City även har 32, lika ganska mycket för att Leicester även Everton är bakom sig. Brighton ligger på 17: e tillräckligt med utrymme via 14 faktorer, bara för att tre genom nedflyttningszonen.