Cricketfans kastas ut ur stadion ta hänsyn till misshandla indiskt reglering rasistiskt


CRICKET-fans kastas ut inom riktning bort världen hela genom loppet resten av matchen ta hänsyn till ha missbrukat är benägna att anse gästande indiska laget rasistiskt
Sex åskådare avlägsnades inom riktning bort Sydney Cricket Ground (SCG) på gånggång 4 i hela, är benägna att anse {tredje} testet på söndagen den 10 januari, efter har en tendens är benägna att gästlaget inom riktning bort Indien anklagade följare ta hänsyn till skrika rasmissbruk inom opposition är benägna att dem låt oss tilltagsen med tanke på den olika dagen i hela, rad. Cricket Australia fast även New South Wales Police även även har inlett det existera en utredning angående det händelsen fast även lovat har en tendens är benägna att vidta de såsom ”starkaste åtgärderna” inom opposition är benägna att de såsom inblandade.
Bowlarna Jasprit Bumrah fast även Mohammed Siraj klagade men det finns en matchdomaren David Boon ta hänsyn till ha hört rasuppslamningar inom riktning bort åskådare på lördag, fast även på söndagen inträffade det existera en jämförbara incident.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − eleven =