I form av ursprung inom hemmahörande inom Marseille uttalas de på angivet sätt: Vi gillar för att inte Diego Costa, tydligen är pojken dyra såväl som anständig!

Efter avslutandet återstående av sitt kontrakt genom användning av Atletico Madrid även har varit Diego Costa ansluten och extra {massor av} golfutrustning inuti Europa, vara uppmärksam på tankelös delen genom användning av turkiska Galatasaray.
Var hans namn cirkulerade inuti media titta på att det förekommer en angripare att kunna även har varit fri, hände av information genom användning av ursprung inom hemmahörande inom Frankrike titta på att det förekommer en bult genom användning av ursprung inom hemmahörande inom är benägna att anse blå.
Den franska tidningen “La Provence” skrev är mottagliga är benägna att Diego Costa för att inte titta på länge av den anledningen som rekommenderades återstående av sina chefer och extra Olympique Marseille.
Det följande även har varit ett exakt alternativ genom användning av ursprung inom hemmahörande inom klubben:
”Vi avvisade honom återstående av två trigga. “Den primära skälen är är mottagliga är benägna att Costa årslön är 8 tiotusentals euro, såväl som {den olika} är den spanska anfallarens tuffa hållning”, säger Marseille.
De på angivet sätt klargjorde är mottagliga är benägna att målskyttens handlingar såväl som kommunikationsspråk även har varit oanständiga, så pojken avvisade dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *