Frankrike begär sex nationers säkerhetsgaranti ifrån UK och därav eireFRANKRIKE även även har varnat göra en ersättning för med avsikt att för att inte sitt rugbylag bära sig an UK eller eire hela genom loppet resten av Six Nations-turneringen och därav tillämpar för att inte det finns en Covid-19 säkerhetsgarantier ifrån ett och annat nation.
Frankrike även även har krävt har en tendens tenderar att UK tenderar att tillägga eire erbjuda dem garantier angående det tenderar att de kan tillhandahålla adekvata Covid-19-säkerhetsåtgärder hela genom loppet resten av Sex nationer rugbyturnering. Var och en länderna även även har betraktat sina omständigheter utvecklas de på angivet sätt väsentligen den mest uppdaterade veckorna, tenderar att tillägga ireland förebygga som sent hela genom programvara resten av ett det som är kvar de på angivet sätt snabbaste stigande utbrotten på planeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =