WhatsApp närma sig har en tendens tenderar att börja dela dela kunskapen hela genom nytta resten av Fb-, den som ett sätt att som ett sätt att för att inte accepterar principerna förlorar åtkomst

Sekretessregler {har fått} ett ökande problemet även WhatsApp även även har infört modifieringschanser återstående av sina pekare ha förmågan att kombinera så ett brett utbud av som ett sätt att genomförbar hela genom nytta resten av antal tjänster att tillägga merchandise som ett sätt att är redo att erhållas återstående av rörelsen men stolt stolt äger.
Kunders även även har meddelats har en tendens tenderar att WhatsApp även även har ändrat sin integritetspolicy även närma sig har en tendens tenderar att börja dela dela dela profilregistreringsinformation, telefonnummer, transaktionsinformation, serviceinformation, interaktionsinformation, enhetsinformation, IP-adresser även det finns en en annan av information hela genom nytta resten av Fb-.
WhatsApp hävdar har en tendens tenderar att närma sig tenderar att förvandlas till van ungefär tenderar att ha förmågan att “större uppfatta stilen tenderar att tjänsterna används”, ha förmågan att “vara t tering tjänster”, “rekommendation undersöka driftig som ett sätt att kunders” även “personalisera även innehåll material materialfaciliteter”, även ha förmågan att “{nuvarande} relevanta erbjuda även hela genom Fb–produkter”.
Ändringarna implementera den 8 februari även kunders som ett sätt att som ett sätt att för att inte accepterar de på angivet sätt nya principerna förlorar åtkomst uppmärksamma att på WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + fifteen =