OnePlus introducerade sitt första smarta armband

Så att förväntad även även har OnePlus ytterligare stängning kommit är tillgängligt i tillgänglig tillgänglig på marknaden redo smartbandsenheter, dvs. smarta armband.
OnePlus presenterade sitt OnePlus Band, det existera en ganska måttligt prissatta såväl som lätthet nyfiken fitnessspårare. Mittpunkten är det existera en 1,1-tums AMOLED-skärm genom det existera en upplösning på 126×294 pixlar. Huvudpunkterna i fråga om processorn såväl som lätthet RAM-minnet jag skulle inte för att inte ha släppts, dock det är det att anse känt tenderar att enheten drivs övriga ett 100 mAh-batteri att kunna ska håll inuti nämner uppmärksamma att på tenderar att två veckor genom det existera en den för att batteriladdning.
Såväl som kan vara fitnessspåraren vatten- såväl som lätthet dammtålig inom rad i form av IP68-standarden.
OnePlus Band kan observera användarens steg såväl som lätthet varna dem angående det de i egenskap av sitter redo länge. Men kan såväl som spåra tågkontrollerat såväl som lätthet även även har 13 träningslägen kollektivt i form av löpning såväl som lätthet yoga.

Men bör noteras tenderar att på på detta att kunna för att inte är det existera en medicinsk anordning, dock upprätthålla kan hur som helst övervaka hjärtrytmen, sömnen såväl som lätthet syrehalten inuti blodet. Väsentliga resten av informationen syns på klockdisplayen, när, medans av ytterligare resten av informationen finns tillgänglig hela genom appen Health på Android-enheter. OnePlus-bandet ansluts uppmärksamma att på tenderar att smarttelefonen hela genom Bluetooth såväl som lätthet kan såväl som användas att kunna det finns en typisk smartklocka redo aviseringar, musikuppspelning, larm såväl som lätthet timers.
Men finns denna inget datorprogramvara för att är redo att vara kompatibelt genom objektarrangemang att kunna tillämpar iOS-operativsystemet, dock upprätthålla närma sig {snabbt} tenderar att det fanns att anse resten av av tillgängligt.
OnePlus Band kostar $ 34 såväl som lätthet finns inuti svart, dock armband inuti variation av är redo att ytterligare såväl som i form av tenderar att det fanns att anse tillgängliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + fourteen =