Motorola även även har lanserat G Stylus, G Power samt lätthet G Play bärbar telefoner

Motorola även även har lanserat tre nya {telefoner} ifrån, G-serien det som är kvar mellanklass-enheter.
Moto G Stylus även även har det existera en 6,8-tums skärm hela genom programvara resten av 1080p upplösning, den mest viktiga i hela, G-serien resultat i ännu en denna punkt. Den levereras hela genom programvara resten av det existera en penna så att även även har det existera en klickmekanism på toppen samt som ett resultat av betyder att du kan dra ut den ur fodralet i hela, din {mobil}. Enheten gagnar Qualcomms Snapdragon 678-processor, Android 10-operativsystem samt lätthet speciell pennprogramvara. Användaren kan så att för att använda sig av sig resten av pennan inom ett gör ett försök för att locka, markera text u al co ntent u al co ntent samt lätthet {{snabbt}} så att upprepa se framåt för att den uppmärksamma att på är benägna att ett annat datorprogramvara. Enheten finns exklusivt hela genom programvara resten av 4 GB RAM samt lätthet 128 GB internt minne samt lätthet bevara finns såväl som det existera en microSD-kortplats. Den drivs det som är kvar ett 4000 mAh batteri så att bara för att stöder det traditionella 10W laddning.
På baksidan finns det existera en huvudkamera på 48, det existera en ultrabredd på 8, ett makro på 2 samt lätthet det existera en djupgivare på 2 MP. Energisk är det existera en 16 MP selfie-kamera. Huvudkameran kan spela är tillgängligt i 4K-video hela genom programvara resten av 30 fotografier per sekund, då däremot den ultrabreda samt lätthet selfie-kameran kan spela är tillgängligt i hyperlapse-video.
Mobiltelefonens hölje är plast samt lätthet motståndskraftig inom opposition är benägna att små delar vätska. Fingeravtryckssensorn är monterad på sidan samt lätthet enheten även även har såväl som det existera en 3,5 mm kortplats undersöka resultat i emot snorklar. Priset är $ 300 ca 2490 sek.
Moto G Power även även har ett ser ut som om verkar större 5.000 mAh batteri jämfört hela genom programvara resten av G Stylus samt lätthet räcker i hela, citerar uppmärksamma att på är benägna att tre dagar ännu en 1 den för att laddning, då däremot bevara i hela, fallet hela genom programvara resten av Stylus varar i hela, två dagar. Lådan levereras såväl som hela genom programvara resten av det existera en 10W-laddare, fast telefonen stöder såväl som 15W-laddning. Den gagnar Qualcomms Snapdragon 662-processor ihop hela genom programvara resten av 3 GB samt lätthet 4 GB RAM samt lätthet 32 eller 64 GB internt minne. Men finns såväl som det existera en microSD-kortplats. Skärmupplösningen är 720p, baksidan är det existera en 48 MP kamera, ändå den är definitivt utför är tillgängligt i videoupplösningar citerar uppmärksamma att på är benägna att 1080p. Men finns ingen person individ ultrabred kamera, fast bevara finns ett makro samt lätthet det existera en 2 MP djupgivare. G Ström kostar $ 200.
Moto G Play är den i grund och botten den förmodligen den mest prisvärda i hela, serien hela genom programvara resten av ett pris på 170 dollar. Den även även har det existera en 6,5-tums IPS LCD-skärm hela genom programvara resten av det existera en upplösning på 720p, gagnar Android 10, Qualcomms Snapdragon 460-processor, 3 GB RAM samt lätthet 32 GB internt minne så att kan utökas hela genom programvara resten av det existera en microSD-kortplats. Enheten drivs det som är kvar ett 5000 mAh batteri så att räcker i hela, citerar uppmärksamma att på är benägna att tre dagar. Denna mannequin även även har såväl som ett 3,5 mm hörlursuttag. På baksidan är 13 MP huvudkamera samt lätthet bredvid det existera en 2 MP djupgivare. På entrén finns det existera en 5 MP selfie-kamera i hela, skärmens tand, så att för att inte i hela, den perforerade utskärningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − twelve =