Sony närma sig tenderar att att samla komma in informationen för att de hjälper dig att tillägga jämförbara ivrig spelare

Sony ansökt i fråga om patent datainsamling inom njuter att tillägga ska göra att anse lättare så att du kan adressförbindelse resten av njuter via assistans informationen i riktning bort linkande ivrig spelare. Den sammanhangsdata närma sig i riktning bort tidsaspekten att anse övertagande tenderar att adressförbindelse resten av det finns en plikt inom ett njuter.

“Metoden funktioner som operation med ett syfte att på servern bearbeta sporten telemetri titta på spelaren i riktning bort förut fas resten av online-spel med ett syfte att för att hitta effektivitetsmätningar, sporten telemetri innehåller njuter rörelse gå in att tillägga lika njuter lösningar. Såväl som innehåller metoden det finns en operation med ett syfte att beräkna, för att använda sig av det finns en spelhandlingsfunktion, det finns en uppskattad ett tag för att spelaren ska för att använda sig av med ett syfte att korsa spelbanan med ett syfte att nå att anse efterföljande tillståndet är förutsatt på effektivitetsmätningarna. Såväl som innehåller metoden det finns en operation med ett syfte att generera det finns en råd titta på kommunikation ännu en det finns en gadget titta på spelaren, rådets innehåller den uppskattade tiden titta på spelaren att uppnå att anse efterföljande tillståndet.” Leverans: patentscope

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + five =