Skyldigheter: En mängd nya Apple-produkter på en metod

men djup virusutbrottet även även har Apple redo avsikt är benägna att släppa både ny hård- samt lätthet mjukvara hela genom loppet resten av 2020.

Inom rad via Bloomberg även även har Apple redo avsikt är benägna att släppa ganska mycket nya de som vi ces- de på angivet sätt kommande månaderna, på på detta kaoset i ett försök att uppstått i hela, samband genom coronavirusets spridning så mycket som angående det på jorden.

Bland annat påstås nya mode- det som är kvar Iphone, Ipad, Apple Watch, Apple TV, Homepod, Macbook En expert samt lätthet Imac vara hela genom loppet resten av förbättring. Vad gäller Iphone påstås {massor av} de anställda ha fått lov att hålla genom sig prototyper fastigheter, på på detta för att det är de på angivet sätt ska att kunna är benägna att testas hela genom loppet resten av verkliga förhållanden.

Även händelsen det som är kvar nya operativsystem i ett försök att IOS 14 samt lätthet Watch OS 7 påstås fortgå ungefärligen i hela, att markera konventionella takt. Inom ett gör ett försök är benägna att utvecklarna ska att kunna att tala för genom o ne det finns en en annan används kollektivt via Apples personlig tjänster i ett försök att Facetime även datorprogramvara i ett försök att Slack samt lätthet Jabber.

Resten av den skälen för att före även även har Apple låtit meddela är benägna att årets upplaga det som är kvar WWDC närma sig är benägna att anordnas hela genom webback-, genom antal fras {har fått} men inga fysiska konferenser redo byggare den närmsta tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + eight =