Resident Evil 3, cosplayet resten av Jill Valentine ifrån Kalinka Fox även har betydligt ovanligt

Kalinka Fox är igen inom rollen för att Jill Valentinehuvudpersonen inom Resident Evil 3via hans mest uppdaterade cosplay. Så betydligt stämmer för att inte: har varit närma sig dessa strängar ifrån?

Bara några få dagar ifrånResident Evil 3-uppdatering för PS5, Xbox Series X | S och PCför att bland annat introducerar hjälp anger orsak ray tracing inom sporten, även har den ryska modellen ansett som acceptabla är benägna att jubla händelsen.

Åsidosatta rep är som återigen ett otroligt jobb: Kalinkas Jill är oundvikligen extra kurvig än det unika, så kostymen dessutom accessoarerna är perfekta, liksom sminkningen dessutom efterproduktionen resten av imagen.

Som denna sort är tydligt för att inte den den som cosplayaren för att önskade att hylla Jill Valentine: anger orsak ett tag av den anledningen som gjorde mannen dessutom som Helly Valentinedessutom via utmärkta slutresultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 5 =