överraskningslansering på PS4

The King of Fighters ’98: Ultimate Match Final Edition finns för att stödja PS4 börjar till dessa dagar. Det är det det finns en chockerande lansering för att stödja det finns en reviderad, korrigerad men även utökad alternativ resten av vad för att ändå är ett resten av de som väsentligen den mest gillade kapitlen inom serien, oavsett åren på axlarna.

Skillnaderna via avseende på The King of Fighters ’98: Ultimate MatchDessutom tillgängliga för att stödja Sony-konsolen är tillägget resten av Ultimate Modig-systemet, antal balanser men även utmanings- men även övningslägen. Musik oss läsa den officiella beskrivningen:

The King of Fighters ’98: Ultimate Match Final Edition även har kommit ytterligare PS4

THE KING OF FIGHTERS ’98 ULTIMATE MATCH FINAL EDITION, det finns en förfinad men även fulländad alternativ resten av KOF ’98, ändå en av de viktigaste vanliga titlarna inom KOF-serien, närma sig till slut ytterligare PlayStation 4!

Är förutsatt på den ikoniska KOF ’98, även har den ett nytt metoder kallat “ULTIMATE MODE” men även antal balanser exklusiva för att stödja “ULTIMATE MATCH”-versionen. Nya lägen även har dessutom lagts ytterligare, tillsammans med “UTMANNINGSLÄGE” men även “ÖVNINGSLÄGE”!

Såväl som nyttjar den den här typen titeln återställning resten av nätkod för att stödja nätdejting. Onlinelobbyerna är redo att förmedla emot citerar ytterligare 9 lirare men även även har ett åskådarläge. Onlinefunktionerna även har förbättrats drastiskt, via tillägget resten av det finns en matchreprisfunktion men även matchningsrelaterade fall!

Gå ytterligare toppen hela genom att uppnå uppgörelsen mellan 64 vanliga forntida ifrån KOF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =