State of Play närma sig? Vad kommer du att kunna förutse dig, bland ryktena i fråga om God of War Ragnarok även spelhårdvara

Sony är redo att ha det finns en ny planerad En stående anger orsak spelet inuti toppen resten av juni, i form av intressanta information anger orsak PS5, PS4 även möjligen även PC-spelare. På detta antyddes resten av de som mest uppdaterade dagarnas en mängd rykten även inom synnerhet resten av tipsen med ursprung i Tom Henderson, journalist även insider, inget särskilt solid och eftersom inte för länge sedan för att inte missade ett variation. Spår oss inventera vad behärskar vi förutse oss med ursprung i den kommande PlayStation-showcasen.

För att ni absolut jag vet att även har sätt redan funnits det finns en Läget i juni, definitivt stabil även överkomligt, dock alldeles fokuserad på tredjepartsspel. Kort konstaterat, det är det ganska måttligt är benägna att förutse sig information även med ursprung i produktionerna resten av PlayStation Studios även ett antal insiders säger är benägna att det följande showcase närma sig inom toppen resten av månaden.

Förnämligast Tom Henderson gagnar sig resten av sina interna källor och fåtal ledtrådar är benägna att för att inte missa. Den primära är är benägna att a ny uppdatering för Gran Turismo 7 kommer denna vecka, i form av huvudpunkterna för att men för att inte även har definierats även är redo att på grund av detta faktum för att hitta hus inom ett uppnåelig läge. Såväl som finns sätt för tillfället är det finns en utbredd begreppet är benägna att Sony till slut kan tillkännage God of War: Ragnarok släppdatummest sannolik inställd påhösten 2022, som föreslagits av Bloombergs Jason Schreierdet finns en en annan en alltför stor mängd solid informationskälla inom videospelspanoramat.

Tillsammans med Gran Turismo 7 även sätt nya eposet i fråga om Kratos även Atreus, är redo att sätt inom det följande State of Play dessutom det har varit det ett antal intressanta information på hårdvarusidan. Nej, ingen person PS5 Slim, Professionell eller betydligt sånt, något för tillfället är anger orsak tiden även har sätt pratats i fråga om någon person sorts Dualsense Pro, sätt behöver vi säger att det finns en PS5-kontroller designad anger orsak de som väsentligen den mest krävande spelarna i form av avtagbara pinnar även upprätthålla, triggerstopp även av ytterligare knappar på baksidan. Källan är utan tvekan en av Tom Hendersons en mängd djupa raviner, för att anger orsak övrigt dessutom kommunicera i fråga om det finns en ny linje med hörlurari form av både trådbundet även wi-fi- 3D-ljud, utöver det finns en linje resten av spelmonitorer i form av upplösning med ursprung i Full HD mot 4K även uppdateringsfrekvenser med ursprung i 144 Hz mot 240 Hz, hjälper anger orsak VRR-teknik, G-Sync, HDR, låg latens utöver exklusiva PlayStation-funktioner, såsom HDR TOne Mapping även Auto Stil Picture Vogue.

God of War Ragnarok, närma sig releasedatumet till slut avslöjas snabbt?

Dom som listas ovan inte kan vara de som den som nyheterna som kan genom sätt påstådda tillståndet inom toppen resten av juni. I slutändan PS5 även PS4 lineupen anger orsak 2023 återstår att vara alla delar är benägna att specialiserat sig i även tillsammans med Marvel’s Spider-Man 2multiplayern mot The Last of Us även Horizon Call of the Mountain anger orsak PSVR2 (hela tre bör ändå bekräftas övrigt), vi alla vet att ändå för att inte vad PlayStation Studios även har inom beredskap anger orsak oss.

Inom denna mening behärskar vi bara för att är beroende av de som mest uppdaterade månadernas oundvikliga rykten. Ytterligare instans även har Sony anger orsak ett antal månader av den anledningen som registrerat varumärket Knack i Japan, vilket föreslår ett nytt kapitel inom serien skapad resten av Golv Cerny. På ett antal händelser då talades sätt dessutom i fråga om möjliga nya spelet resten av Ökänd och Sly Cooperi form av sätt sistnämnda tillkännagavs genom det finns en State of Play inom 12 månader med avsikt att markera seriens tjugoårsjubileum, som svar på Nick Baker.

Såväl som förväntar sig vi oss är benägna att PlayStation Studios dessutom närma sig är benägna att arbeta i form av olika spelet för att planeras anger orsak lansering PlayStation VR2för att i fråga om för att inte överraskningar bör debutera genom de som första månaderna resten av 2023.

Men även vad föreställa du kan, närma sig sätt faktiskt är benägna att visa sig vara ett nytt State of Play de som närmaste de gånger? Men även vilka meddelanden förväntar sig du kan dig? Berätta inom kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 16 =