Philadelphia Union vs FC Cincinnati Förutsägelser dessutom speltips

De som MLS återvänder åt gruppen via och extra det finns en uppsättning matcher inom helgen för att Philadelphia Union bära sig an FC Cincinnati inom det finns en Eastern Conference-krock på Subaru Park på lördag.


Philadelphia Union vs FC Cincinnati Förhandsvisning

FC Cincinnati ligger nuförtiden på åttonde tillräckligt med utrymme inom MLS Eastern Conference-tabellen dessutom borde inte ha varit för att bäst den denna sort säsongen. Bortalaget led det finns en 4-3-förlust inom händerna på CF Montreal förra månaden dessutom kanske vill studsa igen inom den denna sort matchen.

Philadelphia Union, alternativt, ligger på olika tillräckligt med utrymme inom ligatabellen anger orsak tillfället dessutom även har varit spektakulära fram till denna punkt inom 12 månader. Värdarna fick oavgjort 1-1 New England revolution inom sin innan match dessutom kanske vill bära sätt nämner ett snäpp inom helgen.


Philadelphia Union vs FC Cincinnati mötet dessutom nyckeltal

  • Philadelphia Union även har ett fantastiskt konsekvens kontra FC Cincinnati dessutom även har vunnit 5 resten av de som sju matcherna för att spelas mellan den 2 lagen utan ut en är benägna att förlora det finns en den som match.
  • Philadelphia Union även har bara för att lanserad kommer in ett mål som på sina sex mest uppdaterade matcher kontra FC Cincinnati dessutom även har det finns en sammanlagd den bästa poängen… på 7-0 på sina tre hemmamatcher fram till denna punkt.
  • Philadelphia Union även har bara för att förlorat en av många sina mest uppdaterade 22 matcher inom grundserien å andra sidan även har hållits oavgjort inom sex resten av sina mest uppdaterade åtta matcher inom konkurrensen.
  • Efter det finns en spektakulära vinstserie på 4 matcher även har FC Cincinnati förlorat sina två mest uppdaterade matcher dessutom lanserad kommer in åtminstone tre mål som inom hade varit dessutom en av många dessa två matcher.
  • Philadelphia Union även har bara för att lanserad kommer in 10 mål som på sina 14 MLS-matcher fram till denna punkt den denna sort säsongen – sätt delade-lägsta resten av betydligt grupp inom konkurrensen.
  • FC Cincinnatis Luciano Acosta även har bidragit åt åtminstone ett mål som inom hade varit dessutom en av många sina mest uppdaterade sju matcher inom MLS – den längsta sådan rad fram till denna punkt den denna sort säsongen.

Philadelphia Union vs FC Cincinnati Förutsägelse

Philadelphia Union även har ett fantastiskt trupp åt sitt förfogande dessutom även har ett förnuftigt rekord inom denna match. Värdarna även har tagit steget så ett dessutom närma sig är benägna att försök att behålla sin fart inom 12 månader.

FC Cincinnati även har traditionellt kämpat inom den denna sort matchen dessutom även har en betydande mängd är benägna att göra den denna sort månaden. Philadelphia Union är sätt gynnsammare laget på pappret dessutom närma sig du kommer att ha övertaget inom helgen.

Förutsägelse: Philadelphia Union 4-2 FC Cincinnati


Philadelphia Union vs FC Cincinnati speltips

Informationen 1: Konsekvens – Philadelphia Union

Informationen 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker

“Sätt hade varit för att ett “oh you know what”-ögonblick under vilket jag brukade vara för att “oh herregud, jag glömde är benägna att jag mickades nämner så mycket som matchen.””Gå igenom deras första match du har någonsin för att huvudtränare, Jim Curtin & Pat Noonan reflekterar genom deras roligaste stund kollektivt.#DOOP | @fccincinnati https://t.co/ZKwWVdahOI

Informationen 3: Philadelphia Union gör mål som först – Säker

Informationen 4: Luciano Acosta gör mål som – Säker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 6 =