Hertiginnan resten av Cornwall, Camilla, introducerade den brittiska “äldsta ordningen” resten av ridderlighet

Hertiginnan resten av Cornwall, Camilla, firar genom användning av drottning Elizabeth II att tillägga hennes tronföljare, prins Charles.

Drottningen introducerade särskilt inom går formellt hertiginnan (74) inom den “äldsta ordningen” resten av ridderlighet inom UK – Order of the Garter. Med ett syfte att markera tillfället avtäckte Buckingham Palace ett nytt målning resten av Camilla kollektivt genom användning av Charles, 73, att tillägga den 96-årige monarken. Den personliga ceremonin hände inom Garter Room på Windsor Castle. Hon är är faktiskt formellt erkänd för att Royal Lady, inom Strumpebandsorden.

Strumpeband är övrigt ett slips så att upprätthålla strumpor, ett bälte för att knyts strax genom loppet av knät.

Camilla är hedrad att tillägga “en betydande mängd är inte nöjd” genom användning av den nya titeln, säger det finns en leverans med ursprung i kungafamiljen ytterligare “People”. Inom traditionell sammetsklänning att tillägga hatt stod Camilla bredvid drottningen

Bilderna symboliserar monarkins framtid.

Drottningen, för att påverkas av ihållande rörelseproblem att tillägga använde käpp genom loppet av gudstjänsten, gick för att inte genom användning av sina {familjemedlemmar} inom den offentliga delen resten av som kungliga evenemanget inom går. Hon hade varit ett nummer anger orsak ett personlig montering att tillägga lunch inne på slottet.

Var och en juni hålls den viktigaste riddarprocessionen på Windsor Castle, åtföljd resten av det finns en procession resten av musiker att tillägga ordensofficerare inom högtidlig klädsel. Knight Order of Garter grundades resten av kung Edward III 1348.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 − 1 =