Costa Rica vs Nya Zeeland förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter att tillägga extra

Costa Rica närma sig till ansikte emot Nya Zeeland på Al Rayyan Stadium inom Fotbolls-VM 2022 CONCACAF-OFC slutspelsmatch på måndag.

Costa Rica slutade 4 inom CONCACAFs kvalkampanj, grad på den bästa poängen… i form av Förenta staterna så hamnade efter på målskillnad. Costa Rica tog sig ytterligare finalen 2018 så lyckades för att inte säkra det finns en den som inom gruppspelet.

The All Whites certifierade sig senast ytterligare finalen 2010 så även har tagit sig ytterligare som interkontinentala slutspelet inom den 2 mest uppdaterade upplagorna resten av konkurrensen, att tillägga förlorat kontra Peru att tillägga Mexiko inom 2018 att tillägga 2014 års slutspel.


Costa Rica vs Nya Zeeland mötet

Den 2 områdena även har bara för att mötts det finns en direkt inom hela tävlingar fram till denna punkt. Costa Rica säkrade det finns en 4-0-seger inom den matchen grund av det finns en ställning ifrån Alvaro Saborio att tillägga mål som ifrån Alonso Solis att tillägga kaptenen Bryan Ruiz.

Costa Rica formguide (hela tävlingar): WWWW

Formguide anger orsak Nya Zeeland (hela tävlingar): DLWWW


Costa Rica vs Nya Zeeland

Costa Rica

Los Ticos även har rest ytterligare Qatar i form av ett 23-mannalag, för att inkluderade Bryan Ruiz, för att testade ogynnsamt anger orsak covid-19, liksom Juan Pablo Vargas. Keylor Navas kan ansluta sig ytterligare truppen efter du kommer att behöva missat CONCACAF Nations League-matcherna.

📍 ᴀʟ-ʀᴀʏʏᴀɴ📚 Conocido como elektrisk energi tercer municipio más grande de som Catar, Al Rayyan es una de som las ciudades sede del Mundial y det finns en donde también jugaremos elektrisk energi próximo martes elektrisk energi repechaje Zeland ante För tillfället är#FCRF #90MinutosMas #HastaElUltimoMinuto https://t.co/z0lsyEovYJ

Olyckor: Cristian Gamboa, Alonso Martínez, Ronald Matarrita, José Guillermo Ortiz.

Osäker: Ingen person.

Suspension: Ingen person.

För att inte tillgänglig: Ingen person.

Nya Zeeland

Sarpreet Singh att tillägga Ryan Thomas lämnades av utomhus den 26-manna trupp för att tillkännagavs resten av huvudtränaren Danny Hay p.g.a. olyckor. Marco Rojas att tillägga Michael Boxall återvänder ytterligare truppen efter du kommer att behöva missat kvalet inom mars.

Skadade: Sarpreet Singh, Ryan Thomas.

Osäker: Ingen person.

Upphängd: Ingen person

För att inte tillgänglig: Ingen person


Costa Rica vs Nya Zeeland troligen laguttagningarnas

Costa Rica (4-2-3-1): Keylor Navas (GK); Bryan Oviedo, Keysher Fuller, Francisco Calvo, Carlos Martínez; Gerson Torres, Jeltsin Tejeda; Orlando Galo, Brandon Aguilera, Johan Venegas; Joel Campbell.

Nya Zeeland (3-1-4-2): Oliver Sail (GK); Bill Tuiloma, Winston Reid, Tommy Smith; Joe Bell; Priser Barbarouses, Liberato Cacace, Tim Payne, Matthew Garbett; Alex Greive, Chris Wood.


Förutsägelse mellan Costa Rica att tillägga Nya Zeeland

Costa Rica även har ett rutinerat grupp anger orsak tillfället i form av veteraner ifrån 2014 års upplaga, tillsammans med Keylor Navas, Bryan Ruiz att tillägga Joel Campbell för att leder laguppställningen anger orsak som centralamerikanska laget.

Nya Zeeland även har ett fåtal utövare för att utför anger orsak eu golfutrustning inom sina led så för att saknar expertisförväntningar att tillägga truppkvalitet att kunna tillfogande svår bekymmer anger orsak Costa Rica. Via all chans närma sig sporten är benägna att ge upp i form av det finns en knapp anger orsak Los Seles.

Förutsägelse: Costa Rica 2-1 Nya Zeeland

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × three =